Публикувано на

Индивидуална холистична програма

бояна иванова фитотерапевт консултации

Защо е важен холистичният подход в терапията в терапията?

Съвременното ежедневие се отразява пагубно на нашето – тяло и психика. Появяват се здравословни проблеми, които на пръв поглед нямат връзка помежду си, но на практика са взаимосвързани. Причината е, че системите в организма функционират като едно цяло и не могат да се разглеждат изолирано една от друга. Здравословният проблем в дадена система нарушава общия баланс в тялото. Причина за трудното лечение на хроничните проблеми със стандартна терапия често е липсата на цялостен подход към човешкото тяло и психика. Затова се обръщаме към природната медицина, която следва холистичния подход.

Човекът е едно цяло с всички аспекти на неговото физическо, ментално и емоционално състояние като предпоставка за възможните здравословни проблеми.

Следвайки този принцип, природната медицина помага за възстановяване на общия баланс в организма и се справя успешно с редица здравословни проблеми.

Бояна Иванова фитотерапевт консултацииЗдравейте, аз съм Бояна Иванова, магистър-фармацевт и квалифициран специалист по „Лечебни растения и фитопродукти”. Моето призвание практикувам като фитотерапевт и консултант по балансирано хранене. Провеждам индивидуални консултации със съставяне на холистична оздравителна програма – профилактично и терапевтично средство за постигане на вашето оптимално здравословно състояние.

Индивидуалната програма, която прилагам, съчетава методите:

Билколечение | Нутритерапия | Добавки Към Храненето – Витамини, Минерали | Усвояване на нови полезни навици.

Основните цели на програмата са укрепване на имунитета, справяне със стреса, безсънието и преумората, подобряване на храносмилането, нормализиране на теглото и хормоналния баланс, детоксикация, подобряване на инсулиновата чувствителност, намаляване на възпалението и други, според конкретното състояние.

Холистичната програма е подходяща също за дами, които се подготвят за зачеване.  Постигаме подобряване на общото  състояние и справяне с различни здравословни проблеми, което е важно за последващия период на бременността.

Благодарение на задълбочените ми научни познания в областта на билколечението съставям безопасна, ефективна и персонална терапия. Холистичният подход към здравето на човека ми помага да се фокусирам върху причините, породили проблема и да им въздействам с помощта както на природни средства, така и с някои промени в начина на живот. Повече информация за индивидуалната холистична програма: https://www.vitanaturale.eu/konsultirane

Тел: 0884 789 278

E-mail: boyana@vitanaturale.eu