Рекламирайте при нас

„ForumZdrave.bg“ e първата онлайн платформа в България за природолечение и здравословно хранене през погледа на съвременната медицинска наука.

Публикациите във ForumZdrave.bg са авторски – дело на екип от медицински специалисти, обхващащи темите здравословно хранене, природна медицина, натурална козметика, уелнес и други. Нашите автори информират потребителите как да  подсилят ефекта от стандартната си терапия, използвайки хранителни добавки, билколечение и здравословно хранене.

На страниците на сайта публикуваме разговори с практикуващи специалисти в областта на природната медицина от страната и чужбина. Forumzdrave.bg е създаден през 2012 година като през годините сме представяли различни здравословни продукти и сме отразявали  събития в сферата на здравословния начин на живот.

ЗАЩО ДА ПРЕДСТАВИТЕ ВАШИЯ БИЗНЕС ВЪВ FORUMZDRAVE.BG?

  • Позициониране – Голяма част от публикациите във ForumZdrave.bg се намират на топ позиции в Google search и другите търсещи машини.
  • Таргетиране – Вашите продукти ще бъдат представени пред фокусирана таргетирана аудитория от посетители в областите здравословно хранене, природолечение, натурална козметика и уелнес.
  • Потенциални потребители – Читателите на сайта са хора, които активно търсят природосъобразно решение на своя проблем, както и съвети за хранене и начин на живот.
  • Брандинг – Имате възможност да постигнете по-добра разпознаваемост и позициониране на вашия бранд.
  • Концепция – Forumzdrave.bg и нашия Facebook канал като част от вашия интегриран маркетингов подход.

За повече информация относно възможности за реклама и сътрудничество, можете да се свържете с нас на: info@forumzdrave.bg и тел. 0884 789 278.

За бърза връзка с нас: