Публикувано на

Годишен хороскоп – потенциал и нов шанс за развитие

соларен хороскоп

Соларът или още наричан Слънчева революция и Слънчево възвръщане е метод в астрологията, който е един от най-използваните по света за анализиране и прогнозиране на събития и потенциали за близко бъдеще. Знаете ли, че всяка година около Вашия рожден ден може да се създаде и анализира  eдна уникална временна диаграма, която да капсулира това, което вероятно ще Ви се случи през следващата една  година от живота?

Какво е Соларен хороскоп?

Соларният или едногодишният хороскоп е валиден от рожден ден до рожден ден. Според някои астролози този хороскоп дори започва да действа един месец преди настъпването на рождения ден на човек. Можем да кажем, че месецът преди рождения ни ден е един преходен период, през който хороскопа за настоящата година измества този за миналата и започва да действа на негово място.

Соларът или още наричан Слънчева революция или Слънчево възвръщане е метод в астрологията, който е един от най-използваните по света за анализиране и прогнозиране на събития и потенциали за близко бъдеще. Слънчево завръщане или соларът е мощен момент във времето, когато  Ви се ,,влива” още веднъж целия потенциал, заложен за година напред. Забелязали ли сте колко сте наситени с жизненост точно след рождения си ден? Това е прекият резултат от Слънцето в небето, свързващо се с вашето рождено Слънце. Това е своеобразното ново начало – възможността всяка година да започнете следващата глава от вълнуващия си живот.

Какво съдържа тази глава? Е, интересно е, че очертанията могат да бъдат намерени точно там, във Вашето слънчево завръщане. Вашата карта или слънчева революция се генерира за датата и часа, когато Слънцето достигне вашето родно слънце. Местоположението на вашата диаграма обаче не е вашето местоположение на раждането. Повечето астролози предпочитат да използват местоположението, в което се намирате физически, в момента на завръщането ви, защото технически тук се появява енергийният отпечатък. Какъв е този енергиен отпечатък? Вашата рождена карта работи, защото в момента, в който сте поели първия си  дъх, планетарните енергийни модели в небето се отпечатват върху вашето физическо тяло. Същият принцип важи и за диаграмата на слънчевото възвръщане.

Каква е разликата между натална и соларна карта?

В наталната карта имате този отпечатък за цял живот, докато вашата диаграма на слънчево завръщане е активна само за една година напред. Соларният хороскоп се анализира подобно на рождената карта, с акцент върху  планетите в домовете и техните аспекти с наталните им разположения. Най-важното съображение в диаграмата на слънчевото завръщане, разбира се, е разположението на Слънцето и Асцендента през тази година и всички аспекти, които те образуват с останалата част на хороскопа.

Каква информация ни дава Солара?

  • Можем да разберем в кои сфери ще бъде фокусът за следващите 12 месеца;
  • Получаваме информация за периодите, в които е подходящо да започнем нови начинания – работа, връзка или нов бизнес, например;
  • Можем да разберем къде и през кои месеци да бъдем по-внимателни, търпеливи и да не поемаме излишен риск;
  • Астрологът може да ни даде насоки кога е подходящ период за сключване на брак, договори и закупуване на движимо и/или недвижимо имущество, инвестиции и т.н.
  • Можем да разберем в кои области ще имаме повече късмет и по какъв начин да използваме нашия собствен потенциал през тази една година.

Разбира се, за създаването и прецизното анализиране на Вашето слънчево възвръщане са необходими задълбочени знания, опит и използване на поне три вида предсказателни астрологични техники.

Надявам се статията ми да Ви е била полезна. За повече астрологична  информация и изготвяне на индивидуални хороскопи може да се свържете с мен на номер 0886663749 или във facebook : https://www.facebook.com/Astromary-334592504011028


 

Автор: маг.фарм. Мария Качамакова

blank

Мария е магистър-фармацевт. През 2016 година завършва специализирано обучение за фармацевти на тема Здравословно управление на теглото при Професор д-р Стефка Петрова. Мими е завършила курс за инструктори по класическа йога, както и 6-месечно обучение по западна астрология за напреднали. Била е автор на редица статии на здравословна тематика във “farma.bg”, “woman.bg”, списание SOhealth. Мария е дългогодишен автор във “Forumzdrave.bg”.

171 posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.