Публикувано на

Сексът пречиства духа и тялото

Жена, която често повтаря, че я боли глава, когато партньора търси близост, не печели любов, напротив, отдалечава любимия си, дори може да го подтикне към изневяра.

Много често жените губят желанието си за секс и това рефлектира върху отношенията. Горе главата, има решение. Ако усещате липса на интерес, когато партниора ви търси близост, може да опитате аромотерапия-есенциите от габър и дива роза ще увеличат мотивацията и желанието ви за секс ще се върне.

Сексът е не само за удоволствие, той регулира функцията на жлезите с вътрешна секреция. Стабилизира нервната система, предпазва от склероза, подмладява, връща желанието за живот, повишава трудоспособността. Доказано е че най-здравите семейства са тези, при които сексът е присъствал до последна възможност.

Mного по-трудно е човек да намери подходящ партньор, отколкото игла в купа сено. Правени са множество проучвания, които доказват , че при неподходящи в сексуално отношение двойки се получават необясними депресивни състояния и безпричинни на пръв поглед разводи.

Напиши коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.