Публикувано на

Предстоящо изложение: Bulgaria Sports & Wellness Show 18-20 юни

Готови ли сте за Bulgaria Sports & Wellness Show 2021?

Дългоочакваната голяма фитнес и уелнес среща ще се проведе между 18 и 20 юни в зала EFE към хотел Маринела София и прилежащите към нея открити площи. По-централна локация, по-интересна програма, повече възможности за контакти с хора, с които сте на “една честота”.

Какво е Bulgaria Sports & Wellness Show?

ФЕСТИВАЛ НА АКТИВНИЯ НАЧИН НА ЖИВОТ, който ще събере стотици любители на физическата активност и здравословния лайфстайл. Тук ще се запознаете с новостите в тази област, ще наблюдавате демонстрации на различни спортове, бойни изкуства и здравословни практики и ще участвате в предизвикателства, които ще подложат на изпитание вашата сила и издържливост.

ТРИДНЕВНО ИЗЛОЖЕНИЕ, на което десетки утвърдени фирми и брандове ще запознаят аудиторията с техните решения, продукти и услуги. Спортни стоки и фитнес екипировка, здравословни храни, хранителни добавки, спа дестинации и уелнес услуги са само част от областите, в които ще видите някои от най-добрите доставчици у нас.

ЕДНОДНЕВНА ПРОФЕСИОНАЛНА КОНФЕРЕНЦИЯ, в която инвеститори, фитнес специалисти и доставчици ще обсъдят най-важните тенденции, предизвикателства и възможности в бизнеса.

ДВУДНЕВЕН СЕМИНАР, в който топ атлети и специалисти ще споделят опит и полезни съвети за различни методики за тренировка и режими на хранене, ще насърчат посетителите да стартират промяна в начина си на живот, ще ги мотивират да подобрят резултатите си.

Повече информация за програмата, участие в изложението и конференцията ще откриете на сайта на изложението: www.BSWS.bg

Линк за закупуване на билет: https://epaygo.bg/3710071071

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.