Публикувано на

Стани автор във Форум Здраве

Имате оригинална и интересна идея за публикация – можете да станете автор във Forumzdrave.bg и лесно да достигнете до многобройните ни читатели! Ние бихме се радвали да си партнираме с медицински специалисти, автори на блог за здравословни рецепти или натурална козметика, психотерапевти, инструктори по йога и други специалисти в уелнес средата.

Главните теми, които развиваме са природолечение, здравословно хранене, природна козметика, уелнес и новости в терапията на различните заболявания. Ако вашата публикация не попада в тези категории, но прецените, че подходяща за аудиторията ни също можете да се свържете с нас. В допълнение към статията ви ще приложим кратка биография, контакти, както и линк към сайт, Facebook страница или блог.
Защо да бъдете гост-автор във Forumzdrave.bg:

 1. Да достигнете широка аудитория – Когато одобрим вашата публикация ние ще направим всичко възможно тя да бъде прочетена от максимален брой хора. Forumzdrave.bg се посещава от хиляди читатели месечно, които получават безценна информация как да водят природосъобразен начин на живот и да поддържат добра форма. Освен в сайта Forumzdrave.bg, статията ви ще присъства и на страницата ни във Facebook, която понастоящем има повече от 5700 харесвания.
 2. Да развиете кариерата си – Ако станете автор във Forumzdrave.bg читателите постепенно ще се запознаят с вас като специалист в дадената област. Ще създадете общност, като стартирате тема в нашата Facebook група. Всичко това гарантирано ще допринесе бързо да развиете присъствието си в онлайн средите.
 3. Сами да определяте колко и кога да публикуваме статиите ви Можете да изпратите публикация, в удобно за вас време, което означава че няма никакви срокове.

Какво трябва да знаете преди да ни изпратите статия:

 • Дължина на публикацията – няма минимум но статиите ни обикновено са между 300 и 800 думи.
 • Стил – голяма чат от читателите нямат да имат медицинско образование, затова използвайте достъпен език. Пишете позитивно, информативно и давайте приложими идеи.
 • Редакция – молим да ни изпращате само статии, които са граматически и пунктуационно редактирани предварително.
 • Оригинално съдържание – Молим да ни изпращате само оригинални за Forumzdrave.bg статии. Няма да приемем текстове, които вече са публикувани онлайн (дори и в личния Ви блог) или, които планирате да публикувате другаде.
 • Не се интересуваме от статии, които промотират директно търговска марка, продукт или доставчик на услуга.
 • Вашата биографияТъй като не ви компенсираме финансово за публикацията ще публикуваме кратка ваша биография и контакти при желание от ваша страна. Моля изпратете ни биография, която да не надхвърля 2-3 изречения.
 • Здравни твърдения – Ако споменавате статистика или изследване в статията си моля включете линк към източника.
 • След като изпратите своята статия изчакайте 10 дни за одобрение. Ние ще ви уведомим дали ще публикуваме статията ви. Изпратени ни Вашия материал на info@forumzdrave.bg и ние ще се свържем с Вас.

Екипът на Forumzdrave.bg очаква с нетърпение вашата първа публикация!