Сподели, , Google Plus, Pinterest,

Принтирай

Публикувано на

ВЪЛШЕБСТВОТО НА ЖИВОТА

Каним ви на едно прекрасно събитие – ВЪЛШЕБСТВОТО НА ЖИВОТА – КОНЦЕРТ и среща-разговор за ПРЕНАТАЛНИЯ ПЕРИОД, което ще се проведе на 31 януари в гр. София.

Събитието е организирано от наши партньори Център за здраве и образование „Едикта“. Екипът на ЦЗО „Едикта“ работи по инициативи, свързани с пренаталния период повече от 10 години. Статии, лекции и семинари, музикален диск и книга са само част от нашите реализирани проекти.

За информация и записване: https://www.facebook.com/events/2591444161181914/

Много други терапевти и различни специалисти имат отношение към пренаталния период. Поканили сме ги на среща с вас в началото на новата 2020 г. Вярваме, че знанието притежава реална оздравителна сила. И силата му е именно в споделянето.

Обединили сме усилията си с прекрасни музиканти, за да направим срещата още по-пълноценна и вдъхновяваща чрез прекрасна музика.

“Целта ни е да създадем мрежа от специлисти и да улесним връзката на интересуващите се с всички, които подкрепят живота в най-важната му и крехка фаза – периодът преди раждането.”

За кого е това събитие?
За всеки, който някога се е раждал.
За всеки, който има по-чувствително оношение към началото на живота.
За всеки, който е родител или му предстои да стане родител.

На това събитие ще можете да чуете няколко кратки лекции:

Майката по време на бремеността – най-влиятелният педагог на човечеството
Йоанна Мари, почетен съдия в Гърция и психолог, президент на Гръцката асоциация по пренатално възпитание, член на OMAEP (Световно обединение на Асоциациите за пренатално възпитание)

Невероятната трансформираща сила на жените
Мари Жинет Ро, консултант по психобиология/тотална биология в Канада и в Европа

Мечтаното раждане – как да го постигнем с помощта на Пренареждане на Матрицата на раждането.
Яна Мицева – практик по енергийна психология, майка на 3 деца.

Пренатално четене – защо и дали? Дарина Аленова, доктор от Факултета по журналистика, СУ
Нежна помощ в пренаталния период от нежната медицина.
Дора Пачова, магистър по хомеопатична терапия, директор на Център за здраве и образование „Едикта“, председател на Асоциация на лекарите хомеопати в България

Концерт „Вълшебството на живота“
Във втората част на нашето събитие ще чуете изпълненията на: Ивелина Иванчева, пиано, Гиргина Гиргинова, сопран, и Десислава Чолакова, цигулка.

В програмата ще звучат произведения на Бах, Хендел, Вивалди, Качини, Моцарт, Шуберт, Брамс, Дебюси, Масне, Добри Христов, Панчо Владигеров, Парашкев Хаджиев и Учителя Беинса Дуно.

За информация и записване: https://www.facebook.com/events/2591444161181914/

Автор: маг. фарм. Бояна Иванова

mm

Бояна Иванова е магистър-фармацевт и квалифициран специалист по “Лечебни растения и фитопродукти”. Понастоящем практикува своето призвание като фитотерапевт и консултант по балансирано хранене. Като един от основателите на онлайн платформата Forumzdrave.bg, тя създава авторски публикации и води тематични семинари в областта на билколечението, здравословното хранене и начин на живот. Информация за индивидуални консултации ще откриете тук и на телефон: 0884-789-278

86 posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.