Публикувано на

Безплатен Уебинар: Силен имунитет с природни средства

Искате ли да засилите имунната си система и да се предпазите от вируси и настинки?  Кои са най-ефикасните билки и храни за повишаване на имунитета ще научите от квалифициран лектор в областта. Включете се безплатно с регистрация тук: https://www.vitanaturale.eu

КАКВО ЩЕ НАУЧИТЕ?

  • Кои са най-ефикасните билки за повишаване на имунитета;
  • Топ храни, богати на витамини, за силна имунна система;
  • Лекарствените гъби – мощно имуностимулиращо средство;
  • Колко и кога да приемаме природни имуностимуланти;
  • Отговори на вашите въпроси.

КАК ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ СЕМИНАРА?

  • Семинарът ще бъде онлайн – можете да се включите безплатно от всяка точка.

Включете се на живо и задавайте своите въпроси! Ако вярвате в лечебната сила на билките и се интересувате как да подобрите имунитета си с помощта на природни средства, не пропускайте участието си! Ще ви очакваме на живо, тъй като не предоставяме запис от семинара.

Водещ на семинара:

маг.фарм. Бояна Иванова

Бояна Иванова е дипломиран магистър по „Фармация” и квалифициран специалист по „Лечебни растения и фитопродукти”. Своето призвание практикувa като фитотерапевт и консултант по балансирано хранене в гр. София. До момента е била водещ на редица семинари по билколечение и здравословно хранене, където с удоволствие споделя опита и знанията си в областта.

През 2018 година създава авторския продукт Кулинарна таблица, който помага на хиляди хора да се хранят с лекота по-здравословно. Като един от основателите на онлайн платформата ForumZdrave.bg има дългогодишен опит в изготвянето на авторски публикации за природолечение и здравословно хранене.

Семинарът ще се проведе на 01 април от 19:00 часа.

Къде: Онлайн – пред вашите компютри.

Безплатно участие с регистрация тук: https://www.vitanaturale.eu/events/

Побързайте, местата за регистрация са ограничени!