Сподели, , Google Plus, Pinterest,

Принтирай

Публикувано на

Стрелец – Аз виждам

Зодия Стрелец е под влияние на планетите Юпитер и Нептун и знака Огън.

Общи черти:

Стрелецът е динамичен и контактен. Често действията му се ръководят от спортния му дух и любовта му към природата. Обича живота такъв, какъвто е, защото знае как да го гледа от положителната му страна.

Зодия Стрелец знае, че бъдещето е много по – добро от всяко минало, и понякога воюва с традициите, за да може да живее по – различно. Обича сам да си върши работата, като предпочита да вникне и в най -дребните детайли.

Винаги се стреми да се покаже нещо повече от това, което е , знае, разбира или притежава. Склонен е към мистиката. Трябва да бъде внимателен към избора на приятели и да убеждава противниците си, без да е агресивен.

Силните страни на зодията са неговата смелост, активното му участие в колективния живот, добрата воля и намирането на общ език с всички;

Слабите страни са свързани с начина, по който се намесва в живота на другите , за да наложи волята и разбиранията си. Гордост, понякога грубост, презира опасностите и често си противоречи. Мислейки се за алтруист, понякога действа егоистично.

Само когато се идентифицира с висок идеал, би могъл да пусне в действие цялата си енергия , за да достигне до динамично равновесие.

Здравето на Стрелеца по принцип не му създава особени проблеми. Спортната дейност му помага да елиминира токсините от организма му, както и излишните тлъстини, които често са резултат на неговата лакомия.

При представителите, които водят заседнал начин на живот има опасност от хранителни смущения, чернодробна болест, хипертония, астма, разширени вени, ревматизъм.

Необходими за здравето на Стрелеца са правилен хранителен режим и чист въздух. Храната трябва да бъде разнообразна, но в малко количество. Полезно е да консумира е риба, телешко, агнешко и пилешко месо, мед, макарони, домати, патладжани, лапад, спанак, овес и тиквички.

Кестените са много полезни за зодията. Те са богати на редица витамини и полезни за здравето химични елементи като Mg, Fe, Zn, Cu, Ca и др. Преди да се използват за приготвяне на сладкиши или сладки, кестените трябва да се обелят.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *