Сподели, , Google Plus, Pinterest,

Принтирай

Публикувано на

За да отслабнете бързо – тренирайте сутрин

Един от факторите, оказващи най-голямо влияние върху програмата ви за отслабване, е времето, по което тренирате. Разбира се, диетата, начинът ви на хранене и типа на самите упражнения също са от значение. Но интересно се оказва, че от една тренировка рано сутрин, резултатите са мигновени. Най-подходящото време да тренирате, за да имате максимална полза и да свалите повече килограми, определено е сутринта. Не е нужно да ставате в 5 и да тренирате до 7. Може да тренирате 20 минути, но е важно да е всяка сутрин.

  • Когато тренирате рано сутрин, давате силен старт на метаболизма си още от сутринта и сте заредени с енергия часове наред след това. Това означава, че изгаряте повече калории през деня и отслабването е по-лесно.
  • Много хора откриват, че упражненията сутрин регулират апетита им през деня – не усещат силен глад и правят по-добър избор при храненето, а това във всички случаи е полезно за отслабване.
  •  Ако всяка сутрин тренирате по едно и също време, биологичният ви часовник се настройва да са събуждате всяка сутрин в един и същи час. От психологична гледна точка в организма ни се случват интересни неща – няколко часа преди събуждане тялото се подготвя за началото на деня.
  • Проучванията сочат, че тренировките рано сутрин подобряват умствените способности.
  • В ранните часове на деня е и прохладно, което е важно, особено през лятото.
  • С течение на времето човек свиква с тази сутрешна програма и я очаква с нетърпение, защото знае, че върши нещо добро за себе си, за тялото, разума и душата си. Мнозина смятат, че това е перфектното време, в което можете да планирате деня си, да мислите ясно, да упражнявате йога или просто да отпочивате психически.
  • Изследванията сочат, че хората, които поддържат подобен режим всеки ден са с подобрено качество на съня и съответно с течение на времето се нуждаят от по-малко сън.

Станете час по-рано от обикновено, тичайте в парка, карайте колело или просто направете няколко интензивни упражнения вкъщи – ще се почувствате тонизирани и освежени, ще дадете страхотен старт на деня си.

Разберете как да отслабнете лесно и здравословно! Включете в Онлайн семинар на тема „Отслабване с билки и хранителни добавки“. За информация: https://www.vitanaturale.eu/events/

 

One Comment

Leave a Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.