Сподели, , Google Plus, Pinterest,

Принтирай

Публикувано на

Стани автор във Форум Здраве

Ако сте медицински специалист и имате оригинална и интересна идея за публикация можете да станете автор във Forumzdrave.bg и лесно да достигнете до многобройните ни читатели. Бихме публикували статии в сферата на природолечение, здравословно хранене, спорт и новости в терапията на различните заболявания. В допълнение към статията ние ще приложим Вашата биография на кратко, контакти на практиката Ви, както и линк към сайт, facebook страница или блог.
Защо да публикувате във Forumzdrave.bg:

  1.  Имате възможността да промените начина на живот на огромен брой хора – Forumzdrave.bg се посещава от над 20 000 читатели месечно, които получават съвети как да водят природосъобразен начин на живот, да поддържат добра форма и др. Потребителите обменят коментари и стартират дискусии на страниците на сайта.
  2. Да достигнете широка аудитория. – Когато веднъж одобрим Вашата публикация ние ще направим всичко възможно тя да бъде прочетена от максимален брой хора. Освен в сайта Forumzdrave.bg, статията Ви ще присъства и на страницата ни във Facebook, която понастоящем има повече от 5200 лайка.
  3. Да развиете кариерата си. – Ако станете автор във Forumzdrave читателите постепенно ще се запознаят с Вас като специалист в дадената област и ще разполагат с контакти на вашата практика. Ще създадете общност, като стартирате тема в нашия форум. Всичко това гарантирано ще допринесе бързо да развиете присъствието си в онлайн средите.
  4. Да работите с добри редактори. – Нашите редактори също са медицински специалисти, които имат опит в онлайн публикациите и ще Ви помогнат да изберете най-доброто заглавие за да достигнете по-широка публика.
  5. Сами да определяте крайния срок. Можете да изпратите публикация, в удобно за Вас време, което означава че няма никакви срокове.

Какво трябва да знаете преди да ни изпратите статия:
Дължина на публикацията – няма минимум но статиите ни обикновено са между 250 и 800 думи.
Стил – голяма чат от читателите Ви няма да имат медицинско образование за това използвайте достъпен език. Пишете позитивно, информативно и давайте приложими идеи.
Оригинално съдържание – Молим да ни изпращате оригинални за Forumzdrave статии. Няма да приемем текстове, които вече са публикувани онлайн (дори и в личния Ви блог) или, които планирате да публикувате другаде.
• Не се интересуваме от статии, които промотират директно търговска марка, продукт или доставчик на услуга.
Вашата биографияТъй като не ви компенсираме финансово за публикацията ще публикуваме кратка Ваша биография и контакти при желание от Ваша страна. Моля изпратете ни биография, която да не надхвърля 2-3 изречения.
Здравни твърдения – Ако споменавате статистика или изследване в статията си моля включете линк към източника.
• След като изпратите своята статия изчакайте 10 дни за одобрение. Ние ще Ви уведомим дали ще публикуваме статията Ви и дали ще направим необходими корекции. Изпратени ни Вашия материал на info@forumzdrave.bg и ние ще се свържем с Вас.

Forumzdrave.bg очаква с нетърпение Вашата първа публикация!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.