Сподели, , Google Plus, Pinterest,

Принтирай

Публикувано на

Опознай се – Празник на личностното развитие и здравословния начин на живот

На 28 и 29 септември в Южен Парк в София ще се проведе събитието „Опознай се – Празник на личностното развитие и здравословния начин на живот”, което се организира от Бизнес и нетуъркинг клуб с подкрепата на Столична община и Община „Триадица”.

Събитието обещава наистина да се превърне в празник за гр. София като участниците в него ще могат да се включат в много и интересни активности и инициативи.

По време на събитието ще можете да посетите демо сесиите за това да познавате по-добре себе си и своите възможности, да управлявате собствената си енергия, постигане на успех, арт терапии, работа със сънищата, креативност, привличане на пари и много други. Сред презентаторите на събитието ще бъдат: Мартин Иванов, Димо Жечев, Еленко Ангелов, Петър Чакалски и Елза, Божидар Цендов, Жоро от Тринити, и много други. Пълна програма на лекциите можете да видите тук

На открито ще се провеждат отворени практики по йога, пилатес, тай чи, медитация, музикална медитация, аеробика – занимания, в които всеки ще може да се включи.

Всеки от посетителите на Южен Парк ще могат да се запознаят с био и естествени продукти от природата, които ще бъдат част от изложбената част на събитието.

В сутрешните часове на двата дни ще тече и акция за даряване на кръв организирана съвместно с Българска организация за доброволно кръводаряване и Националния център по трансфузионна хематология. Виж как можеш да дариш кръв.

Като част от събитието ще тече и инициатива за събиране на оставащите средства за изграждане на ‘Лабиринт с магически способности’ в Южния парк, идентичен на този в Рослинския параклис в Шотландия.  Рослинския параклис придоби световна слава чрез филма и книгата „Шифърът на Леонардо” на Дан Браун.

Гвоздей в програмата на събитието ще бъде опитът за подобряването на световен рекорд за най-дългата йога-верига. Йога-верига е рекорд, в който участниците изпълняват последователно три упражнения от йога. Настоящият рекорд е 255 души, който е поставен на 6 октомври 2012г в САЩ. Ще се радваме на 28 септември всички заедно да успеем да удвоим настоящия рекорд и да влезем в рекордите на Гинес. Участие в световния рекорд по йога-верига не изисква да сте практикуващ йога, така че всеки е добре дошъл.

Ще се радваме да се видим и да се забавляваме заедно на 28 и 29 септември в Южен Парк, София!

Автор: маг. фарм. Бояна Иванова

mm

Бояна Иванова е магистър-фармацевт и квалифициран специалист по “Лечебни растения и фитопродукти”. Понастоящем практикува своето призвание като фитотерапевт и консултант по балансирано хранене. Като един от основателите на онлайн платформата Forumzdrave.bg, тя създава авторски публикации и води тематични семинари в областта на билколечението, здравословното хранене и начин на живот. Информация за индивидуални консултации ще откриете тук и на телефон: 0884-789-278

87 posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.